3α.       Εκδηλώσεις

Με την ίδρυση του Συλλόγου, όχι μόνο διατηρήθηκε η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση που είχε καθιερωθεί από την προηγούμενη εικοσαετία στην Κρήτη, αλλά επιπλέον τώρα προστέθηκε στην Αθήνα μια δεύτερη εορτή : Κάθε Γενάρη, σε κάποιο Κρητικό κέντρο διασκέδασης, κόβουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας ανταλλάσσουμε τις ευχές μας και ακολουθεί κανονική συνεστίαση.

Στην βασιλόπιτα υπάρχει ένα μικρό χρυσαφικό – πάντοτε προσφορά του αγαπητού σε όλους μας Αλέξανδρου Κελαϊδή, χρυσοχόου. Στο κέντρο, φροντίζομε να ομορφαίνει την ατμόσφαιρα κρητική μουσική. Και στο τραπέζι, να υπάρχει πάντα (μεταξύ άλλων) κρητικό πιλάφι.

Έτσι λοιπόν, έχομε πλέον δύο καθιερωμένες εκδηλώσεις : το καλοκαίρι στην Κρήτη και τον χειμώνα στην Αθήνα. Εδώ καταχωρούνται μερικές φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις των τελευταίων ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις συγκεντρώσεις μας αυτές ο Σύλλογος στέλνει στα μέλη μας επιστολή/πρόσκληση με σχετικούς χαιρετισμούς και ευχές καθώς και διάφορες ενδιαφέρουσες για το Σύλλογο πληροφορίες.

Με τον τρόπο αυτό διατηρείται η επαφή ακόμη και με τα μέλη μας εκείνα που, για διάφορους λόγους, δεν συμμετέχουν σε κάποια εκδήλωση.

Επίσης κατά τις συγκεντρώσεις μας, με μεγάλη χαρά, βραβεύομε τα παιδιά των μελών μας που εισάγονται, κατά τη τρέχουσα αυτή περίοδο, στα ΑΕΙ και ΤΕΙ